Flower Clip Art
Flower Clip Art Graphics

Wednesday, 28 December 2011

Welcome 2012 . .~

Assalamualaikum . ..
holla bloggers . .!!
tittle for today is Welcome 2012 . 

.
oh ya .. tak lama lagi . tahun 2011 akan melabuhkan tirai nya dan tahun 2012 akan membuka tirai nya . .hurmmm . .segala yang berlaku pada tahun 2011 , kita jadi kan tauladan .. yang baik kita simpan , yang buruk kita buangkan . .mula kan hidup baru paa tahun 2012 nieh oke . .lupakan pada kesilapan yang lalu . .belajar dari kesalahan lalu . .aq sendrir pun banyak perkara yang buruk berlaku pada tahun 2011 ..hurmm . kita tutup buku lama , dan bukak buku baru . .oke . :) . .menjelangnya tahun 2012 , bermaksud aq dah berumur 15  tahun .. dah boleh amik PMR *mmg kena amik pun* . .takut tu memang lah , tapi kena kuatkan semangat tuk PMR , and untuk kebahagian parent aq . .selain tu  , untuk family , friends , teachers ,and yang paling penting ialah untuk  Allah s.w.t . . .tu lah yang paling penting dalam segala - galanya . .. so , untuk tahun 2012 nieh , aq harap kan tahun yang bermakna buat aq . .tahun yang penuh dengan keceriaan , kegembiraan *sama jew tu* , dan rezeki yang melimpah ruah . .Amin .. .!!
untuk tahun 2012 nieh , aq dah nekad untuk berubah  . .mybe lam 70% kowt . .dah tak nak ambil tahu pasal tudung pendek , mengedik sana sini , gadoh ngan kawan , and anothers thing  . .tahun 2012 nieh , aq nak jadikan tahun untuk aq menjadi diri sendiri . .aq nak diri aq yang dulu . .yang besa-besa ja . ..i hope i can do that . ..wish me oke . :!!
hurmm , . . .ahun PMR , tahun yang amat aq takut kan . .aq sendiri pun tak tahu napa . .mybe aq takut fail lam exam kowt . .entah lar . .hurmmm . .
oke lah .. just over here aq bercerita . .bubbye :)


Credit by: 
Nurul Zatulanis Azmi Murad

Friday, 23 December 2011

Happy Time ~

hye blog . . .
nak kongsi kegembiraan sikit boleh ??
boleh ea ..  :)
heeeeeeeeeeeee 
petag tadi aq and my family kuar gi kangar . .
saja ronda-ronda kangar . .
so ,aq nak share sikit gambar yang di taken by my little brother tuh . 
enjoy it oke .. :)
*time nieh ta ready geh. .pandai2 ja adix aq taken*
*taken by my self oke . .tu yg pelik sikit . . :) *


*Nips :) . . i love Nips :) . .*
*Nips again. :) . .2 colour .. oren & green. luv it :) *
* KFC time . .:) no edit2 . :) *

Thursday, 22 December 2011

About My Family :)

malam nieh aq nak share pic family sikit . .
aq share gambar and nama sekali oke . .
look it . .:)

nieh my Abah . .super Abah . .hee ,gurau ja . 
-Azmi Murad bn Majid
-tegas , baik hati  penyayang . .
-work at polis Upp
luv u Abah

my mak.. my super mak . .:) . 
-Hasnah bt Din
-penyayang , tegas , pelawak
-suri rumah sepenuh masa
luv u mak . .:)

 hohoh . .nie kak aq yang firts ..Along ..  lam family kami , dia lah sulong . ..
-tegas , penyayang 
-study kat UKM ,Bangi
luv u along !!

nieh abang firts aq . .Angah . .aq ada satu abang jew . .dia anak ke-2 lam fa,ily kami.  .
-Muhd Farhan
-study at UPNM , sungai besi 
-penyayang , ta tegas sangat , spooting jew :)
luv u Angah !!

nieh sis aq yg secondly . .Achik . .da tada sis da . .aq lah bongsu girl lam family . .hehe :) . .
-Nurul Zulaikha
-garang sikit , boleh jadi baik lam sekelip mata
-study kat Sekolah Menengah Sain Tuanku Syed Putra
luv u lah Achik . 

 minah nie aq lah . .anak bongsu girl lam family . .hee . semua lam family panggil aq Alang . .
-Nurul Zatulanis
-garang , baik , sweet *memuji diri sendiri*
-study kat SMK Pdang Besar Utara

nieh adik firts aq . .family kami panggil di Abang .. 
-Muhd Farith Qayyum
-baik , ta garang
-study kat SK Felda Rimba Mas
nieh adik aq yanag last . .Adik .. hee . .
-Muhd Fareez Fiqri
-spooting , manja , baik , cool ,chill . .
terbaik lah kau adik . .
-study kat SK Felda Rimba Mas

so .. sampai sini jelah cerita about my family . 
enj0y la ea. . .)