Flower Clip Art
Flower Clip Art Graphics

Sunday, 15 January 2012

Taken by Canon E05 ~

tadi kat umah keseorangan , and tataw nak buat apa . .so , aku amik Canon lam bilik , and terus mengedik depan camera tuh . .haha . .saja-saja , boring seh . jom-jom kita kasi usha aku punya pic yang telah di taken neh . .;
Takeb by Canon E05


*tak cantik tra mana pun lau nak di bandingkan ngan hampa2 semua tuh :)


*depan cermin ruang tamu rumah :)


*aku suka pic nie. .hampa aku taktaw ..haha

*bila aku tunjuk pic nie kat mak aku after dia balik dari Kangar , and korang tahu my mom cakap ap . .haha . .mak aku cakap aku sakit hidung . . .:)><


#dengan mata besaq sebelah , dok wak syok buleh minah kat atas nie :P


*suka sangat-sangat gambar nie . .mata sepet , pp tembah, kepala senget. . .*dah mula bangga diri dah

love it oke :)






Sunday, 1 January 2012

HAPPY NEW YEAR , WELCOME 2012

Assalamualaikum . 
hola-hola bloggers . . 
gedebak , gedebom .. bunyi mercun kat belah Siam nieh . .aku boleh dengar lar sebab Perlis nie sempadan ja ngan Siam tuh . .hehehe ...best gak . :). . .di kesempatan ini , aku nak ucapkan Happy New Year . .Welcome 2012 . .:) . .tak taw nak tulis apa dah :) . .chill :)
one more time , HAPPY NEW YEAR . !!WELCOME 2012 :)