Flower Clip Art
Flower Clip Art Graphics

Tuesday, 14 August 2012

Sorry :"

Hyee youaalllssss . Bertemu kembali kita bersama Cik Nurul Gedikk . Kalau yang dah penah tengok blog ni dulu , mesti perasan yang banyak  post yang hilang . Sebenarnya bukan hilang , tapi I yang padam . I padam banyak post-post lama . Minta maaf lar yer :"( . Youaallss baca jalah yang mana ada . Blog ni tak ramai follower pun . Sebab I bukannya HOT . Hewhew . Enyoy yourself !

Pindah :"(

Hye youualsss . Bertemu kembali bersama Cik Nurul Gedikk . Malam ni I ada cerita sedih yang nak dia tuliskan . Semalam after I bangun tidur , mak I cakap sesuatu kat I . Youallss tahu apa ? Mak I cakap , abah kena pindah kat Arau . I stay kat Padang Besar . So , kalau Arau tu tak ada lah jauh sangat . Masih dalam kawasan Perlis . Tapi yang merisaukan I ialah , I terpaksa berpisah dengan kawan-kawan I . Youallss semua boleh bayangkan ? I dah mula sayangkan dan dah mula faham akan perangai kawan-kawan I . Tiba-tiba , I terpaksa berpisah dari diorang . Sedihh lar :"( *Cik Nurul Gedikk still ada perasaan okayy ! . Salah satu sebab I tak suka pindah ialah , I terpaksa berpisah dengan Cik Boroii *my boyfriend . Why this happen . ! Grrrrrrrrrrrrr . Kalau boleh , I nak sangat ambil SPM dengan kawan-kawan I . I nak ambil lesen dengan kawan-kawan I . Tu memang impian I dari dulu . Tapi , apakan daya . Abah I kena pindah . Tahun ni tahun last I berpuasa dan beraya dengan kawan-kawan I yang stay Padang Besar . I tak boleh bayangkan , siapa yang nak jadi kawan I bila I pindah nanti . Ada ke penganti atau kawan-kawan baru sehebat kawan-kawan I ? I tak pasti . Tiada kawan sehebat kawan-kawan I . Afifah , Ayu , Piyatida , Anis , Aziera , Zulaikha , Fathanah , Syazwani , Farisha , Maizatul , Nadia , Faizzatul , Shamira , Maniesah , Syazila , Nabila , Hazirah ,     Maisarah , Hasliena , Atikah , Syakirah , Najaa . My beloved girlfriendssss ! *maaf , kalau ada yang tertinggal . Shazwan , Zubir , Nurman , Han Cyi , Ashraf , Shafiq , Rizal , Ammar , Karim , Nazirul , Faizal , Sieng Man , Solihin , Syahir . They are my beloved boyfriendsss ! *maaf kalau ada yang tertinggal . I will miss youalllsssssssss ! Kita kawan dunia akhirat taw . I doakan supaya hidup korang bahagia di dunia dan di akhirat . Aminn . . .


Credit untuk semua kawan-kawan Cik Nurul Gedikk !

Sunday, 12 August 2012

RUNNING MAN !

Youualssss youuualssss . Bertemu kembali kita bersama cik Nurul gedikk . Cewahhhhh . Hari ni I nak cakap tentang cerita korea . I ni bukannya jenis obsessss K-POP . Just tengok 1 , 2 cerita ja . I ada tengok cerita korea ni . Tittle cerita ni "RUNNING MAN " . Best gila cerita ni . Spontan jugak lah . Korang try lah cari and cuba tengok cerita ni okayyyy . Gerenti happyyy ! I postkan gambar sapa pemain-pemain Running Man ni okayy . Scroll down baby . I said nowwww !!! *muka garang , kening angrybird .

Yang kat atas ni Gary . Penyanyi rap terkenal kat Korea . Dia ni lawak sikit . Gary minat kat Jhi Hyo , so diorang di beri gelaran "MONDAY COUPLE "

Yang I tahu nama dia Haha . I tak berapa kenal dia ni .

Pengacara tv paling famous jugak lah dia ni . Nama dia Jae Suk .

She is Jhi Hyo . Yang Monday Couple tu . Dia ni pelakon Korea .

Joongki . Sapa tak kenal jejaka HOT Korea . One of famous men actor . Best friend Jhi Hyo ni .
*smart gila dia .

Kwang Soo . Agak bendul sikit . Tapi funny . :P

JoongKok . Dalam Running Man , diorang panggil Sparta Kook . Dia paling kuat dan paling I minat . 


I tak berapa ingat dia ni kerja apa . Actor juga rasanya . Nama dia Suk Jin .
Bukan jin setan or yang sewaktu dengannya . Memang nama dia macam tu .

Tu semua pemain dia . Sebenarnya Running Man (RM) ni just pemain lelaki ja . Entah macam mana pulak Jhi Hyo tu boleh terlibat . Apa-apa pun , RM memang ohhhhhhhsemmmmmmmm  !



Firts punya cerita , macam ni poster dia . Semua lelaki .  Kat bawah ni pulak selepas kehadiran Ji Hyo . So , dia telah menjadi ahli tetap RM .

RUNNING MAN !


ENTRY RAYA !

Hye youuualllssss . Lama rasanya I tak update blog . Almaklum lah , I kan tengah trial . Tinggal 3 paper lagi . Lepas tu , enyoyyyy !!! Tapi hanya enjoy buat sementara , sebab PMR sebenar tak ambil lagi . Hewhewhew :") . Yoouuallss tengok I punya title . Part of me gitu . I sendiri pun tak tahu apa kena mengena tajuk ttu dengan entry blog kali ni . Errr -,- *tangan di bahu , mata ke atas . :P . Diam tak diam , lagi seminggu kita raya yerrr . Tak sabarnyaaaaa . !!
#muka tak malu nak raya . puasa pun tak penuh . :P

Agak-agak tahun youuallss raya kat mana ea ? I raya dekat kampung tahunn ni . Walaaawehhh ! Kmapung I kat Kelantan . Tak sabar nak balik *niat nak tunjuk baju raya kat cousin . Kalau rajin , datang lah raya kat kampung I . Bawa ramai-ramai sikit . Boleh la I dapat duit raya banyak-banyak *niat nak beli Iphone 5 . Tapi kalau youallss datang kampung I , mak abah I yang akan duit raya kat korang . Bukan I taw . Sebab I bukannya HOTSTUFF nak bagi korang duit-duit raya ni . Tak kuasa I . Hewhew :P . Mak I beli beli baju raya tahun ni warna merah untuk I . I aje okayy . Kakak-kakak I , abg I , Mak & Abah semua thema hitam . adik I yang Qayyum warna hijau . And adik I yang Fiqri warna grey . Ohhhsemmmm la . Lagi pun tahun ni I pakai baju raya sama warna dengan boyfriend I . Tu yang tak sabar nak raya . Hewhew . Jangan jelly ea :")

Korang semua jangan lupa bagi kad raya and duit raya kat I okayy . I masih kanak-kanak yang perlukan duit raya macam zaman ribena dulu . 


FAREEZ & NURUL


SELAMAT HARI RAYA SEMUA . I nak mintak maaf kalau ada salah dan silap . Halalkan semua makan minum I  . Kalau ada yang tak suka dengan blog ni , I minta maaf . I bukan HOTSTUFF nak design cantik-cantik . Cukup sekadar luahan hati . OnlineDiary :")

*main mercun tu berwaspada . nanti ada jugak yang beraya dalam Hospital nanti .:")
BYEEE youallssss :P