Flower Clip Art
Flower Clip Art Graphics

Sunday, 15 January 2012

Taken by Canon E05 ~

tadi kat umah keseorangan , and tataw nak buat apa . .so , aku amik Canon lam bilik , and terus mengedik depan camera tuh . .haha . .saja-saja , boring seh . jom-jom kita kasi usha aku punya pic yang telah di taken neh . .;
Takeb by Canon E05


*tak cantik tra mana pun lau nak di bandingkan ngan hampa2 semua tuh :)


*depan cermin ruang tamu rumah :)


*aku suka pic nie. .hampa aku taktaw ..haha

*bila aku tunjuk pic nie kat mak aku after dia balik dari Kangar , and korang tahu my mom cakap ap . .haha . .mak aku cakap aku sakit hidung . . .:)><


#dengan mata besaq sebelah , dok wak syok buleh minah kat atas nie :P


*suka sangat-sangat gambar nie . .mata sepet , pp tembah, kepala senget. . .*dah mula bangga diri dah

love it oke :)






No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum . .:)
Terima kasih sebab sudi baca entry ni :)
sila tinggalkan pendapat anda disini :)