Flower Clip Art
Flower Clip Art Graphics

Sunday, 9 September 2012

Sambutan Hari Raya di sekolah .

Assalamualaikum and god afternoon u olls . How are you ? *bajet speaking lah kononnya . Today I nak ceritakan pengalam I sambut hari raya kat sekolah . Best gila kot .Walaupun tak ramai yang datang , tapi masih meriah lagi . Ramai yang pakai baju kurung . Student cina pun ada yang pakai baju kurung . Syoooo Sweeet . HAHAHA . Tapi yang paling I cemburu , bila tengok pasangan couple yang pakai baju sama warna . Pastu siapp bergambar lagi . Wuhhhhhh , cemburu tahap babun I . Nak buat macam mana , bf I study jauh . Sabar jelahh . Hmmm . Btw , I tak tahu nak tulis apa dah . U olls tengok jelah gambar-gambar yang sempat diambil . 

# I kawan jea dengan dia . Funny boy



 

#raya sambil study :"(

#mai makan :")



SELAMAT HARI RAYA !

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum . .:)
Terima kasih sebab sudi baca entry ni :)
sila tinggalkan pendapat anda disini :)