Flower Clip Art
Flower Clip Art Graphics

Sunday, 12 August 2012

ENTRY RAYA !

Hye youuualllssss . Lama rasanya I tak update blog . Almaklum lah , I kan tengah trial . Tinggal 3 paper lagi . Lepas tu , enyoyyyy !!! Tapi hanya enjoy buat sementara , sebab PMR sebenar tak ambil lagi . Hewhewhew :") . Yoouuallss tengok I punya title . Part of me gitu . I sendiri pun tak tahu apa kena mengena tajuk ttu dengan entry blog kali ni . Errr -,- *tangan di bahu , mata ke atas . :P . Diam tak diam , lagi seminggu kita raya yerrr . Tak sabarnyaaaaa . !!
#muka tak malu nak raya . puasa pun tak penuh . :P

Agak-agak tahun youuallss raya kat mana ea ? I raya dekat kampung tahunn ni . Walaaawehhh ! Kmapung I kat Kelantan . Tak sabar nak balik *niat nak tunjuk baju raya kat cousin . Kalau rajin , datang lah raya kat kampung I . Bawa ramai-ramai sikit . Boleh la I dapat duit raya banyak-banyak *niat nak beli Iphone 5 . Tapi kalau youallss datang kampung I , mak abah I yang akan duit raya kat korang . Bukan I taw . Sebab I bukannya HOTSTUFF nak bagi korang duit-duit raya ni . Tak kuasa I . Hewhew :P . Mak I beli beli baju raya tahun ni warna merah untuk I . I aje okayy . Kakak-kakak I , abg I , Mak & Abah semua thema hitam . adik I yang Qayyum warna hijau . And adik I yang Fiqri warna grey . Ohhhsemmmm la . Lagi pun tahun ni I pakai baju raya sama warna dengan boyfriend I . Tu yang tak sabar nak raya . Hewhew . Jangan jelly ea :")

Korang semua jangan lupa bagi kad raya and duit raya kat I okayy . I masih kanak-kanak yang perlukan duit raya macam zaman ribena dulu . 


FAREEZ & NURUL


SELAMAT HARI RAYA SEMUA . I nak mintak maaf kalau ada salah dan silap . Halalkan semua makan minum I  . Kalau ada yang tak suka dengan blog ni , I minta maaf . I bukan HOTSTUFF nak design cantik-cantik . Cukup sekadar luahan hati . OnlineDiary :")

*main mercun tu berwaspada . nanti ada jugak yang beraya dalam Hospital nanti .:")
BYEEE youallssss :P

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum . .:)
Terima kasih sebab sudi baca entry ni :)
sila tinggalkan pendapat anda disini :)