Flower Clip Art
Flower Clip Art Graphics

Tuesday, 14 August 2012

Pindah :"(

Hye youualsss . Bertemu kembali bersama Cik Nurul Gedikk . Malam ni I ada cerita sedih yang nak dia tuliskan . Semalam after I bangun tidur , mak I cakap sesuatu kat I . Youallss tahu apa ? Mak I cakap , abah kena pindah kat Arau . I stay kat Padang Besar . So , kalau Arau tu tak ada lah jauh sangat . Masih dalam kawasan Perlis . Tapi yang merisaukan I ialah , I terpaksa berpisah dengan kawan-kawan I . Youallss semua boleh bayangkan ? I dah mula sayangkan dan dah mula faham akan perangai kawan-kawan I . Tiba-tiba , I terpaksa berpisah dari diorang . Sedihh lar :"( *Cik Nurul Gedikk still ada perasaan okayy ! . Salah satu sebab I tak suka pindah ialah , I terpaksa berpisah dengan Cik Boroii *my boyfriend . Why this happen . ! Grrrrrrrrrrrrr . Kalau boleh , I nak sangat ambil SPM dengan kawan-kawan I . I nak ambil lesen dengan kawan-kawan I . Tu memang impian I dari dulu . Tapi , apakan daya . Abah I kena pindah . Tahun ni tahun last I berpuasa dan beraya dengan kawan-kawan I yang stay Padang Besar . I tak boleh bayangkan , siapa yang nak jadi kawan I bila I pindah nanti . Ada ke penganti atau kawan-kawan baru sehebat kawan-kawan I ? I tak pasti . Tiada kawan sehebat kawan-kawan I . Afifah , Ayu , Piyatida , Anis , Aziera , Zulaikha , Fathanah , Syazwani , Farisha , Maizatul , Nadia , Faizzatul , Shamira , Maniesah , Syazila , Nabila , Hazirah ,     Maisarah , Hasliena , Atikah , Syakirah , Najaa . My beloved girlfriendssss ! *maaf , kalau ada yang tertinggal . Shazwan , Zubir , Nurman , Han Cyi , Ashraf , Shafiq , Rizal , Ammar , Karim , Nazirul , Faizal , Sieng Man , Solihin , Syahir . They are my beloved boyfriendsss ! *maaf kalau ada yang tertinggal . I will miss youalllsssssssss ! Kita kawan dunia akhirat taw . I doakan supaya hidup korang bahagia di dunia dan di akhirat . Aminn . . .


Credit untuk semua kawan-kawan Cik Nurul Gedikk !

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum . .:)
Terima kasih sebab sudi baca entry ni :)
sila tinggalkan pendapat anda disini :)